Luontoretki: Hyvinvointia metsästä

Luontoretki: Hyvinvointia metsästä featured image
Event date 27.09.2022 - 27.09.2022
Event time 18:00 - 19:00
Event location Pöllyvaara, Kajaai
City Kajaani
Event organiser Kajaanin nuorkauppakamari / Kestävä Kainuu -projekti

Tervetuloa kokemaan Kestävä Kainuu -viikon – Hyvinvointia metsästä -retkelle!
Onko metsä sinulle tärkeä? Haluaisitko oppia metsän hyvinvointivaikutuksista? Miten rentoutua metsässä? Mitä on Puuhengitys®? Tule mukaan Kajaanin Nuorkauppakamarin ilmaiselle metsäretkelle Kajaanin Pöllyvaaralle!
Metsäretken aikana rentoudutaan metsässä, opetellaan puuhengittämistä yhtenä rentoutumismenetelmänä sekä keskustellaan ja opitaan metsän hyvinvointivaikutuksista. Nautitaan ohjelman jälkeen Kestävä Kainuu -projektin tarjoamista eväistä. Retken vetäjä Ilona on valmistunut KAMK:sta erikoistuen hyvinvointimatkailuun ja opinnäytetyön aiheena on ollut metsän hyvinvointivaikutukset. Puuhengityksen® kehittänyt metsätieteiden maisteri Mirja Nylander on kouluttanut Ilonan puuhengitysohjaajaksi. Retki on Kajaanin Nuorkauppakamarin Kestävän Kainuu -projektin tapahtuma. Lue lisää projektista nettisivuilta: https://jckajaani.fi/kestavakainuu/
*
MISTÄ ON KYSE? Metsäretki, jonka aikana rentoudutaan metsässä, kokeillaan puuhengitystä sekä keskustellaan ja opitaan metsän hyvinvointivaikutuksista.
*
MISSÄ? Pöllyvaaran ulkoilualue. Kokoontuminen parkkipaikalla aluksi.
KENELLE? Tapahtuma on avoin kaikille ennakkoon ilmoittautuneille. Mukaan mahtuvat ensimmäiset 10 ilmoittautujaa.
MILLOIN? Tiistaina 27.09. 18.00-19.00
MITÄ MUKAAN? Hyvät kengät, säänmukainen vaatetus, juomapullo.
*
ILMOITTAUTUMINEN? Ilmoittaudu tähän tilaisuuteen laittamalla sähköpostia retken vetäjälle ilona.maki@jci.fi
*
HUOM! Pidämme tarkasti silmällä paikallisten terveysviranomaisten ohjeita ja suosituksia, joten varaamme oikeuden siirtää tilaisuus eri ajankohdalle tai perua se lyhyelläkin varoitusajalla tilanteen muuttuessa.
*
Haluatko mukaan Nuorkauppakamariin? Ota yhteyttä hallitukseemme (hallituskajaani@jci.fi), niin sinäkin pääset osallistumaan tapahtumiimme, projekteihimme sekä koulutuksiimme.

Back to top of page