Minäkö kestoilija? Mitä ovat kestotuotteet?

Minäkö kestoilija? Mitä ovat kestotuotteet? featured image
Event date 29.09.2022 - 29.09.2022
Event time 17:30 - 18:30
Event location Kaukametsän sali, Koskikatu 2, Kajaani
City Kajaani
Event organiser Kajaanin nuorkauppakamari / Kestävä Kainuu -projekti

Mitä kestotuotteet ovat? Haluatko helppoutta vaipparumbaan? Oletko pohtinut kuukupin tai kestoarkkien käyttöä, mutta et ole ihan varma asiasta? Miten kestotuotteita käyttämällä saat rahaa säästöön? Oletko ikinä ajatellut, että käytät nytkin jo useita kestotuotteita huomaamattasi?
Tule kuulemaan lisätietoja kestotuotteiden hyödyistä Kodin kestot ry:n tukihenkilö Anu Kyllöseltä, joka ylläpitää yhdistyksen kestovaippalainaamoa Kajaanissa. Minäkö kestoilija? -tilaisuudessa on varattuna runsaasti aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Paikan päällä on mukana kestotuotteita, joita pääset tutkimaan.

Tapahtuma järjestetään kestävän kehityksen viikolla torstaina 29.9.2022 klo 17.30-18.30 Kajaanissa. Tarkempi sijainti ilmoitetaan myöhemmin. Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä: https://bit.ly/3eRi5Au. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä voittoa tavoittelemattoman Kodin kestot ry:n, Kaukametsän opiston sekä Kajaanin Nuorkauppakamarin Kestävä Kainuu -projektin kanssa.

Back to top of page